Haberler

3 Kasım 2007 Cumartesi

Internet maliyetlerinizi nasıl düşürebilir ? Bir Örnek Uygulama : Elektronik Fiyat Listesi

Bosch Otomotiv bayilerinin kullanımı için geliştirilen Elektronik Fiyat Listesi CD'si, fiyatların Internet üzerinden güncellenmesine imkan verdiğinden işletim maliyetini minimuma indirmiştir.
CD, BOSCH Otomotiv Bayilerine periyodik olarak ulaştırılan fiyat listelerine elektronik bir alternatif olarak hazırlanmıştır.
Bayiler, liste üzerinden çeşitli kriterlerle aramalar yaparak kendi sipariş listelerini hazırlamaktadırlar.
Sipariş listelerinin hazırlanması sırasında, aranan ürüne göre çeşitli reklam animasyonları bayilere sunulmaktadır. Bu sayede, istenen ürün gruplarında istenen ürünlere özel promosyonlar yayınlanmaktadır.
Hazırlanan listeler yazıdan alınan bir çıktının fakslanması veya doğrudan email ile BOSCH ekibine ulaşacak altyapı kurulmuştur.
Tüm yapıya ek olarak, CD'nin tüm güncelleme işlemleri Internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Fiyat listesi istenen sıklıkta güncellenebilmektedir. Bayiler, tek tıklama ile en güncel verileri elektronik ortamda kullanma şansına sahip olmaktadırlar. Üstelik, fiyat listesi güncellenirken tüm promosyonel içeriğin de güncellenmesi sağlanmaktadır.
İşlemin elektronik ortama taşınması, hem BOSCH ekibine, hem bayilere büyük bir hız kazandırmıştır. Ek olarak tüm güncelleme işlemlerinin Internet üzerinden gerçekleştirilmesi, basılı olarak hazırlanan fiyat listeleri yerine aynı işin çok daha düşük maliyetle yapılabilmesini sağlamaktadır.

Hiç yorum yok: